[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Oct 2 15:17:13 UTC 2008


> Игор, доколку се вклучеше и ти и уште некој кој само тера сеир и се сити на
> тоа како не се организираат работите сами по себе, ќе делуваше
> поорганизирано.

Не се заебавајте ништо не изгледа неорганизирано, баш е топ.

Никој не не држи за рокови ниту нешто ни значи датум. Освен ако не се
испечатени флаерите. :)

Во духот на слободниот софтвер "it'll be ready when it's ready" не
гледам дека е страшно да се одложи и за следната сабота.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list