[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Виктор Стојановски viktor at lugola.net
Thu Oct 2 13:36:46 UTC 2008


> Флаерите се печатат
> Дисковите се режат
> Проекцијата и немора да се случи, не е најавена на флаерот, а беше предлог
> во последен момент.
> Платното е пола спремно и се работи на втората половина.
>

Блог не напрајвте??? LoL

-- 
Поздрав,
Виктор Стојановски (viktor at lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list