[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Oct 2 15:49:36 UTC 2008


On Thursday 02 October 2008 17:35:40 Misa Popovic wrote:
> Летоците веќе се во печатење... плус Метаморфозис објавија + ние
> објавивме...

спремни сме значи, останува ова:

http://wiki.lugola.net/SFD2008 e *homepage* на Firefox-от на дискот (и секој 
профил ќе го добива тоа по default) ... ја набрзинка направив еден copy/paste 
али ваљда треба да се стокми тој текст.

http://wiki.lugola.net/SFD2008/Диск пишав збор два за тоа што има на самиот 
диск (оваа страна е линкана од горната).. ѕирнете го и тоа (and make it 
pretier if you know)
-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Hi! I'm a .signature virus! copy me into your .signature file to help me 
spread!More information about the Ossm-members mailing list