[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Oct 2 17:10:29 UTC 2008


> не можам да ја најдам поракат од миша ...

тоа дека се пишуваат вакви непотребно длабоки нишки.

многу подобро ќе беше за секој поддел од проблемите да се почне нова тема.
(не џабе отворив ја тема со наслов Ubuntu 8.04.1 remaster.мк)

> мала станица е зафетена оваа сабота

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Today we create the legacy of tomorrow.More information about the Ossm-members mailing list