[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Oct 2 21:18:01 UTC 2008


2008/10/2 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> а оние кои работат на сфд можат да напишат и за себе.

1. Креирав настан на facebook
http://www.new.facebook.com/event.php?eid=28415937487
2. Изблогирав за настанот на неколку сајтови
3. Треба да ги дорежам ДВДата

> Миша утре ќе прави:
> 8. ќе најде начин каде да испечати „опаковки" за дисковите.

Ќe се распрашам и јас за ова, па ќе ти се јавам утре.

бтњ: БРАВО Дамјан, дискот е топ !!!


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list