[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Oct 2 18:41:09 UTC 2008


Вака... себеси си подготвив todo листа за утре. Доколку има некој
идеја што уште треба да направам нека допише, а оние кои работат на
сфд можат да напишат и за себе.

Миша утре ќе прави:

1. ќе подготви и ќе однесе известување до полиција за јавниот настан во сабота;
2. ќе го доврши (ако вечерва не го направи) и испрати известувањето до
медиумите;
3. ќе дораздели уште дискови на луѓе;
4. ќе реже;
5. ќе организира собирање на изрежаните дискови утре попладне;
6. ќе купи дополнително спрееви за цртачите и ќе им ги однесе;
?7. ќе испрати допис до МАСИТ, ИКТ, кабинетот на министерот за икт,
УНДП и УСАИД;
8. ќе најде начин каде да испечати „опаковки" за дисковите.


More information about the Ossm-members mailing list