[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Oct 2 22:11:50 UTC 2008


2008/10/2 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> 1. ќе подготви и ќе однесе известување до полиција за јавниот настан во сабота;
> 2. ќе го доврши (ако вечерва не го направи) и испрати известувањето до
> медиумите;

За да излезе во петочното издание на весникот требаше да го испратиме
денес, испрати го утре пред 12 за да се надеваме дека
ќе го објават во саботното издание.

Дополнително, контакритајте ги оние од а1 екслузив, тие снимаат вакви
интересни настани, тоа не плоштад мислам дека можат да го снимат.

Сеа им е паднат сајтот не можам да видам која им е email адресата.
Миша на Алфа ТВ има емисија за Скопје, мислам дека и они ќе бидат
заинтересирани да го снимат настанот. Дознај контакт информации и
извести ги.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list