[Ossm-members] сфд08 последен ден пред

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Thu Oct 2 23:35:49 UTC 2008


2008/10/2 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>
>
> Вака... себеси си подготвив todo листа за утре. Доколку има некој
> идеја што уште треба да направам нека допише, а оние кои работат на
> сфд можат да напишат и за себе.
>
> Миша утре ќе прави:
>
> 1. ќе подготви и ќе однесе известување до полиција за јавниот настан во сабота;
> 2. ќе го доврши (ако вечерва не го направи) и испрати известувањето до
> медиумите;
> 3. ќе дораздели уште дискови на луѓе;
> 4. ќе реже;
> 5. ќе организира собирање на изрежаните дискови утре попладне;
> 6. ќе купи дополнително спрееви за цртачите и ќе им ги однесе;
> ?7. ќе испрати допис до МАСИТ, ИКТ, кабинетот на министерот за икт,
> УНДП и УСАИД;
> 8. ќе најде начин каде да испечати „опаковки" за дисковите.

Колку што сфатив, тука си пишуваме to do листа за себе. Односно кои
задачи, поврзани со организација на СФД, си ги задаваме себеси да ги
завршиме утре.

Веќе е утре, а јас

1. Ја завршив корицата за ДВД-то: http://bach.taneski.com/sfd/cover.png
   Секој што ќе се нафати да ја печати еве му припрема во пдф
http://bach.taneski.com/sfd/coverA4.pdf

2. За режење на ДВД-а можам, само после работа.

3. Сега, ако успеам да не заспијам ќе подготвам еден поновинарски
текст за по медиуми и ќе го пратам.

4. Ќе ставам настан на оннет.

5 Ќе пишам на блог за настанот и ќе разгласам по луѓе и др. листи во
кои членувам.

6. Знам еден тип од ексклузив, ако стигнам на работа ќе го контактирам.

7. ќе се обидам да најдам место за проекција

и доколку некој се знае со тие од Магор, нека праша за таму, може и
надвор на ѕидче.--
Bi


More information about the Ossm-members mailing list