[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Fri Oct 3 07:02:46 UTC 2008


Сакам само да потсетам дека временската прогноза за викендот е дека се очекува
големи врнежи на дожд проследени со грмежи и ветер.
Веќе една годнина точно предвидуваат :)

Така да ако се искача на плоштад и во исто време би имало вакво лошо
време што тогаш би било од настанот и од цртањето на платното или дали
воопшто би имало народ? Ова чисто ми пројде како мисла и мислам дека
ова треба многу да се земе во предвид бидејќи станува збор за настан
на отворено.

Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list