[Ossm-members] Итна одлука за организација на SFD

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Oct 3 08:17:10 UTC 2008


2008/10/3 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> Сакам само да потсетам дека временската прогноза за викендот е дека се очекува
> големи врнежи на дожд проследени со грмежи и ветер.
> Веќе една годнина точно предвидуваат :)
>
> Така да ако се искача на плоштад и во исто време би имало вакво лошо
> време што тогаш би било од настанот и од цртањето на платното или дали
> воопшто би имало народ? Ова чисто ми пројде како мисла и мислам дека
> ова треба многу да се земе во предвид бидејќи станува збор за настан
> на отворено.

Може да се пикнеме и во ГТЦ, на ширинката пред стопанска банка ;)
Инаку прогнозата е дека ќе врне попладне

ПОЗДРАВ, Чомбе
П.С. Зоки ај не ни го крши филмот :P


More information about the Ossm-members mailing list