[Ossm-members] текст за медиуми

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Oct 3 08:11:53 UTC 2008


> Еве ја верзијата која што треба да се прати до новинарите. Атачирајте го фајлот:

после консултирање на претходни известувања - сфатив дека немора да се
атачира... доволно е содржината во message body да се прати.

ајде поздрав-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list