[Ossm-members] сфд агенда за утр

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Oct 3 14:26:52 UTC 2008


Агенда:

1. Се наоѓаме во Точка во 12ч. Меѓу другото редиме дискови во футроли
и закачуваме омот.

2. Во 13:45 кај Лондон се чекаме со цртачите.

3. Од 14ч почнува настанот на плоштад.

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list