[Ossm-members] сфд агенда за утр

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Fri Oct 3 14:57:42 UTC 2008


2008/10/3 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:

> 2. Во 13:45 кај Лондон се чекаме со цртачите.

Јас мислам дека и они треба да дојдат во точка од 12, за да подготвиме
ако треба да се закачи платното и сл, и башка што можат да почнат да
се загреваат за слиање уште таму.


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list