[Ossm-members] Den na slobodniot softver 2008 Skopje

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Mon Oct 6 10:48:47 UTC 2008


2008/10/6 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:

> Гемиџи треба денес до 18 часот да го предаде текстот за Ентер,
> немаме впечатоци од настанот,
> нема никакви слики?

Јас ги имам само овие слики на препарација на првиот дел од платното.
http://picasaweb.google.com/biljana.kochoska/BeforeSFD#


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list