[Ossm-members] Den na slobodniot softver 2008 Skopje

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Oct 6 09:21:48 UTC 2008


2008/10/6 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
> Чомбе, ти имаше дигитален апарат. Јас сликав аналогно и уште не сум го
> развила филмот.

Earth to Chombe, Соко зове Орао,
Коа ќе ги добиеме сликите од СФД 2008?

Гемиџи треба денес до 18 часот да го предаде текстот за Ентер,
немаме впечатоци од настанот,
нема никакви слики?

Ако нема слики, исто ко да не се случило нишо ;-)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list