[Ossm-members] Den na slobodniot softver 2008 Skopje

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Oct 6 12:26:10 UTC 2008


2008/10/6 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2008/10/6 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
>> Чомбе, ти имаше дигитален апарат. Јас сликав аналогно и уште не сум го
>> развила филмот.
>
> Earth to Chombe, Соко зове Орао,
> Коа ќе ги добиеме сликите од СФД 2008?

Цел викенд се акав навака натака :)
Сликите ќе ги качам на picasa штом ќе се приберам од работа,
негде околу 19ч


> Гемиџи треба денес до 18 часот да го предаде текстот за Ентер,
> немаме впечатоци од настанот,
> нема никакви слики?
>
> Ако нема слики, исто ко да не се случило нишо ;-)

нека ги види Гемиџи, па нека каже кои сака да му ги пратам во
поголема резолуција.


ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list