[Ossm-members] Den na slobodniot softver 2008 Skopje

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Oct 6 17:53:54 UTC 2008


2008/10/6 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 2008/10/6 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>> 2008/10/6 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
>>> Чомбе, ти имаше дигитален апарат. Јас сликав аналогно и уште не сум го
>>> развила филмот.
>>
>> Earth to Chombe, Соко зове Орао,
>> Коа ќе ги добиеме сликите од СФД 2008?
>
> Цел викенд се акав навака натака :)
> Сликите ќе ги качам на picasa штом ќе се приберам од работа,
> негде околу 19ч

Сликите ги има на
http://www.flickr.com/photos/31071522@N05/

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list