[Ossm-members] Лугархија

Виктор Стојановски viktor at lugola.net
Mon Oct 6 16:09:37 UTC 2008


Не знам колку сте информирани за активностите на Лугола, па затоа еве
и официјално ви објавувам дека на 15.10.2008 излегува првиот број од
македонскиот електронски магазин за слободен софтвер и хакерска
култура. Официјален сајт на магазинот е http://ezine.lugola.net.
Поддршка секако би била добредојдена во делот за промовирање на
магазинот. Магазинот веќе направи соработка со неколку големи сајтови
кои ќе го поддржат излегувањето со објавување на статии и поставување
на банери, па доколку можете да помогнете во овој дел слободно
контактирајте ме.

-- 
Поздрав,
Виктор Стојановски (viktor at lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list