[Ossm-members] Лугархија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Oct 6 16:13:46 UTC 2008


На пон, 2008-10-06 во 18:09 +0200, Виктор Стојановски напиша:
> Не знам колку сте информирани за активностите на Лугола, па затоа еве
> и официјално ви објавувам дека на 15.10.2008 излегува првиот број од
> македонскиот електронски магазин за слободен софтвер и хакерска
> култура. Официјален сајт на магазинот е http://ezine.lugola.net.

Зашто „Анархија“?
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list