[Ossm-members] Лугархија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Oct 7 12:02:19 UTC 2008


На вто, 2008-10-07 во 13:45 +0200, Дамјан Георгиевски напиша:
> Али сега ќе ви се фатат дека е грчки зборот :)

Ај тоа. Ама во Македонија има и iAnarchists. :)
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list