[Ossm-members] Лугархија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 7 12:03:46 UTC 2008


Гемиџи пробува да ни објасни што сакале да кажат
http://blog.gemidjy.info/lugarhija-ne-anarhija

Штета што не е е член на листата па да го прашам нешто, или можеби е
Гемиџи врати се се ти простуваме :)

Вели дека лугархија = лугола владее (архиа било владеење на грчки)
Е сега, ко што им е направено логото на него е испишано:
Лугархија
Дигитална анархија

wtf? Лугола владее во дигиталната анархија? пииииих...

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list