[Ossm-members] Лугархија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Oct 7 13:30:37 UTC 2008


На вто, 2008-10-07 во 15:25 +0200, Виктор Стојановски напиша:
> Се шо прочитав е: бла бла бла бла бла бла. Срам да ви е! Никој не рече
> ни едно браво! Се откажувам од листата.

Зоран Димовски:
Се согласувам со чомбе. Браво за идејата само напред.

Јован Костовски:
Добра идеја, тапа име.

И јас мислам дека списанието е добра идеја. Ми пречи што било какво
прашање околу нешто што се праи се сфаќа како негативна критика. Мислам,
не сме мали деца, гет оувр ит.

Anger leads to the Dark side.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list