[Ossm-members] Den na slobodniot softver 2008 Skopje

Miladin Miladinoski miladinoski at lavabit.com
Tue Oct 7 21:45:20 UTC 2008


On Mon, 06 Oct 2008 19:53:54 +0200, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>  
wrote:

> 2008/10/6 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
>> 2008/10/6 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>>> 2008/10/6 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
>>>> Чомбе, ти имаше дигитален апарат. Јас сликав аналогно и уште не сум го
>>>> развила филмот.
>>>
>>> Earth to Chombe, Соко зове Орао,
>>> Коа ќе ги добиеме сликите од СФД 2008?
>>
>> Цел викенд се акав навака натака :)
>> Сликите ќе ги качам на picasa штом ќе се приберам од работа,
>> негде околу 19ч
>
> Сликите ги има на
> http://www.flickr.com/photos/31071522@N05/
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Извинете што прашувам, ама ме интересира зошто ликовите на цртачите се  
скриени со „смешковци“? Нешто се срамежливи, не сакаат да го отркијат  
идентитетот или што? :) Патем кажано, добар настан, жал ми е што не бев во  
можност да учествувам поради мојата гео-локација :(

Фала многу,

Мики

-- 
Miladin Miladinoski - Kicevo, Macedonia - http://miladinoski.trap17.com
More information about the Ossm-members mailing list