[Ossm-members] Den na slobodniot softver 2008 Skopje

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 7 22:09:44 UTC 2008


> Извинете што прашувам, ама ме интересира зошто ликовите на цртачите се
> скриени со „смешковци"? Нешто се срамежливи, не сакаат да го отркијат
> идентитетот или што? :) Патем кажано, добар настан, жал ми е што не бев во
> можност да учествувам поради мојата гео-локација :(

Средено, не се разбравме најдобро со Билјана :(
http://www.flickr.com/photos/skopjesfd2008/

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list