[Ossm-members] распоред на точка

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Oct 11 19:40:56 UTC 2008


плус, ни кажаа дека не барал некој родител за компјутерот за ќерка му.... 
изгледа за некое olpc е работата.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list