[Ossm-members] распоред на точка

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Oct 11 18:20:27 UTC 2008


денес поминавме со миша во точка на дебатата и видовме дека има распоред за 
целата следна недела.

не знам дали ова ќе биде стална пракса или така се погодило, но од понеделник 
добро би било да се разговара со луѓето од точка за да фати ритам нашиот 
распоред ако го правиме.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list