[Ossm-members] Кирилица во TeX

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Oct 14 15:52:46 UTC 2008


само фајлот го менуваме во res значи и работи... кул...

твојата страница изгледа ок по оваа промена.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list