[Ossm-members] Кирилица во TeX

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Oct 14 16:23:01 UTC 2008


> твојата страница изгледа ок по оваа промена.

но некои други места, на пример, коментарите во десната колона овде 
http://kino-teka.blogspot.com/ не личат ок.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list