[Ossm-members] Излезе првиот број на Лугархија

Виктор Стојановски viktor at lugola.net
Wed Oct 15 10:00:39 UTC 2008


Фала на сите. Добро би било да поставите статии на linux.net.mk и
spodeliznaenje.blogspot.com заради поголема промоција. Испратете ми и
банерчиња од linux.net.mk и spodeliznaenje со големина 125x125 и
тежина не поголема од 20Kb за да ги поставам на сајтот.

2008/10/15 Ilija Iliev <strumjan at gmail.com>:
> Убаво и ОК и тоа...
> Само сега ме фаќа страв да не го чита некој од комшиите, па да почне да ми
> бара Линукс и после отиде мрежата :(
>
>
> --
> Best regards,
> Ilija Iliev
>
> Web: http://top.net.mk
> Blogs: http://strumjan.blog.com.mk
>          http://strumjan.blogspot.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>-- 
Поздрав,
Виктор Стојановски (viktor at lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list