[Ossm-members] Излезе првиот број на Лугархија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 15 10:43:07 UTC 2008


На сре, 2008-10-15 во 12:00 +0200, Виктор Стојановски напиша:
> Фала на сите. Добро би било да поставите статии на linux.net.mk и
> spodeliznaenje.blogspot.com заради поголема промоција. Испратете ми и
> банерчиња од linux.net.mk и spodeliznaenje со големина 125x125 и
> тежина не поголема од 20Kb за да ги поставам на сајтот.

Објавено на linux.net.mk.

Али веќе глеам дека го има и на сите битолски сајтови.. стај банерче и
омилената сендвичара... хехе. :D
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list