[Ossm-members] Излезе првиот број на Лугархија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 15 10:58:48 UTC 2008


На сре, 2008-10-15 во 12:55 +0200, Виктор Стојановски напиша:
> Ќе ми пратите банерче да го ставам на сајтот?

Не постои банерче за linux.net.mk, ако сакаш направи и клај го. :)
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list