[Ossm-members] Излезе првиот број на Лугархија

Виктор Стојановски viktor at lugola.net
Wed Oct 15 10:55:09 UTC 2008


2008/10/15 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> На сре, 2008-10-15 во 12:00 +0200, Виктор Стојановски напиша:
>> Фала на сите. Добро би било да поставите статии на linux.net.mk и
>> spodeliznaenje.blogspot.com заради поголема промоција. Испратете ми и
>> банерчиња од linux.net.mk и spodeliznaenje со големина 125x125 и
>> тежина не поголема од 20Kb за да ги поставам на сајтот.
>
> Објавено на linux.net.mk.
>
Ќе ми пратите банерче да го ставам на сајтот?


More information about the Ossm-members mailing list