[Ossm-members] П л а н е т и з и р а ј т е м е а к о с а к а т е

miladinoski at lavabit.com miladinoski at lavabit.com
Wed Oct 15 22:07:39 UTC 2008


Поздрав до
сите кои што
ја следат
листава.
Како што
можете да
прочитате
во насловот
би сакал да
влезам во
гну/линукс
планетата
(по
препорака
од Стојанче -
Act1v8) и да
допринесам
за поголем
развој на
слободниот
софтвер и
култура.
Повеќе за
мене овде
http://miladinoski.trap17.com/about .
Блогот како
што можете
да видите е
http://miladinoski.trap17.com

Поздрав,

Миладин

п.с. Некои
овде можеби
ме знаат
како white_eagle на twitter.com :)

-- 
Miladin Miladinoski - Kicevo, Macedonia - http://miladinoski.trap17.com

More information about the Ossm-members mailing list