[Ossm-members] Утре НЕМА да има Сподели Знаење

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Fri Oct 17 17:04:31 UTC 2008


Во врска со простор за Сподели Знаење можам да понудам околу 25-30 м2
нова поплочена гаража (што не се користи за ништо) со струја, светло и
интернет. Единствениот проблем е што сеуште нема маса/и (денес немав
време да се позанимавам со барање на маси). Се наоѓа кај училиштето 11
Октомври.


More information about the Ossm-members mailing list