[Ossm-members] Утре НЕМА да има Сподели Знаење

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Sat Oct 18 10:48:58 UTC 2008


Благодарам за великодушната понуда Илин. Ќе ја имаме предвид оваа
опција, а секако ако се оствари ќе помогнеме за да се оспособи
просторот. Во меѓувреме, чекаме одговоро од Точка.

поз-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list