[Ossm-members] Пријател сака Линукс/Убунту

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Oct 22 17:38:54 UTC 2008


> Јас му објаснив некои работи, ама тој делумно нешто сфати - нешто не.
> Затоа мислев дали ќе има некој дел во Сподели Знаење за да му помогнете (и
> нормално да ми кажете термин да му пренесам) или зависи како ќе одлучи
> тој, ако не сака да дојде таму само да му дадете од ЦДњата што ги правевте
> за ДСС (ако има уште).

има во Точка, бесплатни се.. ама нека земе едно :)


пс.
на дисковите фали и дека е „Бесплатен примерок“ (note for the next year)

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

 ()   ASCII Ribbon Campaign
 /\   Keep it simple! More information about the Ossm-members mailing list