[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 15 и 16 ноември 2008

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Wed Oct 22 20:38:51 UTC 2008


+1 за одење

Не сум 100% сигурен, малку ми зависи од распоредот таа недела ама
мислам дека ќе биде се во ред.


2008/10/20 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Уште еден есенски обид за одење до Битола, најверојатно само
> македонска екипа, ако има
> уште некој заинтересирано надвор од МК слободно може да присувствува.
>
> Повеќе детали на http://wiki.lugola.net/NSND_BT
>
> Дискусијата ќе ја водиме во оваа нишка, заинтересираност може да ја
> приблежите и на викито и овде.
>
> Ни недостасуваат просторија за сподели знаење и простор за проекции за
> сподели кино.
>
> Исто така може да прибележите што знаете и што саката да чуете на собирот.
>
> Па ајде да видиме дали ќе стигнеме до Битола овој пат..
>
> Ако има заинтересираност, ќе објавам за некој ден и на НСНД листата.
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Social Networks:
- Facebook: Ilin Tatabitovski
- Picasa Web Gallery: http://picasaweb.google.com/itatabitovski

Online Messengers
- GoogleTalk: itatabitovski [at] gmail.com
- Skype: itatabitovski


More information about the Ossm-members mailing list