[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 15 и 16 ноември 2008

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Oct 22 17:26:40 UTC 2008


> Уште еден есенски обид за одење до Битола, најверојатно само
> македонска екипа, ако има уште некој заинтересирано надвор од МК слободно
> може да присувствува.

I'm in.

> Исто така може да прибележите што знаете и што саката да чуете на собирот.

опциите може да се најдат ваљда овде .. 
http://wiki.lugola.net/Предлог_програма_за_СподелиЗнаење
или пак од она што веќе поминало на СподелиЗнаење
http://spodeliznaenje.blogspot.com/
или од она што поминало веќе на НСНД
или било што друго.

За Сплит оваа година на пр. немаше посебно однапред утврдена агенда.. туку во 
првиот саат-два кога се најдовме таму се договоривме што кој нуди и знае, и 
кој што бара да дознае па релативно брзо се дојде до некој консензус.


ps. (за тие што не знаат)

НСНД илити „Ништа се нече догодити“ до сега беше пан-ex-yu здружувуање на 
колку-толку хакерските екипи.

До сега имаше НСНД во Сараево, Ниш, Сплит, Пула .. и уште по некој локален во 
хрватска.

BTW
До сега, најревносни доаѓачи на NSND се покажаа хрватите и македонците, 
другите слакираат.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Today we create the legacy of tomorrow.More information about the Ossm-members mailing list