[Ossm-members] Споделизнаење 25.10.2008

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Thu Oct 23 09:42:08 UTC 2008


Еве од Google Earth:

http://img206.imageshack.us/img206/7016/63940086uc1.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/103/94762136fz2.jpg

За инвентар - за сабота треба маса(и) - се друго може понатаму.2008/10/22 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>> Да, понудата си стои. Се работи за овој простор (гаража):
>>
>> http://img340.imageshack.us/img340/6324/img4650pz8.jpg
>> http://img247.imageshack.us/img247/474/img4651di1.jpg
>
> дали може на гугл мапа да обележиш каде точно се наоѓа ова?
>
> инаку, ако е можно нешто подолгорочно да планираме со просторов, парите некои
> што ги имаме може да се искористат и да се вложат во некаков инвентар. пр.
> може полици да набавиме и да ги сместиме таму книгите што ги имаме.
>
>
>
>
> --
> Новица
>
> http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
> http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
> http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
> Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list