[Ossm-members] Споделизнаење 25.10.2008

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Oct 22 21:50:13 UTC 2008


> Да, понудата си стои. Се работи за овој простор (гаража):
>
> http://img340.imageshack.us/img340/6324/img4650pz8.jpg
> http://img247.imageshack.us/img247/474/img4651di1.jpg

дали може на гугл мапа да обележиш каде точно се наоѓа ова?

инаку, ако е можно нешто подолгорочно да планираме со просторов, парите некои 
што ги имаме може да се искористат и да се вложат во некаков инвентар. пр. 
може полици да набавиме и да ги сместиме таму книгите што ги имаме.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list