[Ossm-members] Споделизнаење 25.10.2008

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Oct 23 18:57:48 UTC 2008


Илин денеска го проработе и интернетот во присуство на комисија од 2с.мк :-)

Бидејќи немаме маса за ова „сподели знаење" дајте да се организираме и
да донесеме камперски маси. Јас немам :-(


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list