[Ossm-members] Споделизнаење 25.10.2008

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Oct 23 20:43:14 UTC 2008


2008/10/23 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>:
> Илин денеска го проработе и интернетот во присуство на комисија од 2с.мк :-)
>
> Бидејќи немаме маса за ова „сподели знаење" дајте да се организираме и
> да донесеме камперски маси. Јас немам :-(

Јас имам маса на расклопување, камперска, ама немам со што да ја донесам.
Ако помине Миша да ја земе, може да ја користиме.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list