[Ossm-members] Нова петиција против софтверски патенти во Европа

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Oct 28 10:36:37 UTC 2008


Ми стигна порака во која што бараат помош да се преведе новиот формулар
заедно со текстот за петицијата на македонски. Веќе го работам ова, ако
сака некој да помогне нека ме пингне на IRC или нека ми реплицира на
поракава.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list