[Ossm-members] Нова петиција против софтверски патенти во Европа

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Oct 29 13:46:31 UTC 2008


On Tuesday 28 October 2008 11:36:37 Arangel Angov wrote:
> Ми стигна порака во која што бараат помош да се преведе новиот формулар
> заедно со текстот за петицијата на македонски. Веќе го работам ова, ако
> сака некој да помогне нека ме пингне на IRC или нека ми реплицира на
> поракава.

Петицијата е преведена, http://stopsoftwarepatents.eu/petition/

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list