[Ossm-members] Нова петиција против софтверски патенти во Европа

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 29 15:03:28 UTC 2008


На сре, 2008-10-29 во 14:46 +0100, Bozidar Proevski напиша:
> Петицијата е преведена, http://stopsoftwarepatents.eu/petition/

Одлично, фала ти за помошта Божо.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list