[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 15 и 16 ноември 2008

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Oct 30 14:21:05 UTC 2008


Изгледа ќе треба да останам уште една недела надвор од МК, дали ќе може да
го преместиме НСНД за викендот 21-22 ноември?

Како ви одговара тоа на останатите што ќе одат?

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list