[Ossm-members] Ништо нема да се случи во Битола на 15 и 16 ноември 2008

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 30 14:43:33 UTC 2008


На чет, 2008-10-30 во 15:21 +0100, Igor Stamatovski напиша:
> Изгледа ќе треба да останам уште една недела надвор од МК, дали ќе може да
> го преместиме НСНД за викендот 21-22 ноември?
> 
> Како ви одговара тоа на останатите што ќе одат?

Ве молам да го преместиме. +1
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list