[Ossm-members] Новитети околу суспензијата

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at gmail.com
Mon Sep 1 14:54:52 UTC 2008


On 15:14 Sun 31 Aug     , gemidjy bawow wrote:
> Работите се под контрола :) Освен една работа која апсолутно забега во
> недоглед.
> 

Денес го вратив домејнот. Ги обновив DNSите и сега чекаме.
Фала на Стама и Новица за помошта и сите други кои се понудија да се реши глупавата грешка на startlogic.

чекаме propagation.

-- 
http://blog.gemidjy.info || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023More information about the Ossm-members mailing list