[Ossm-members] Новитети околу суспензијата

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Fri Sep 5 04:24:35 UTC 2008


Јован Наумовски wrote:
> 2008/9/1 Aleksandar Josifoski <josifoski2 at gmail.com 
> <mailto:josifoski2 at gmail.com>>
>  
>
>     Генерали на КДЕ, бљак ајде и Гноме, XCFE да им понудиме соработка на
>     микрософт?
>
>
> Некој не си ги земал апчињата за денес :)
>
XFCE се поправам. Ете гледате дека и јас грешам и се поправам. Не сум 
инсталирал досега xfce.

Александар
More information about the Ossm-members mailing list