[Ossm-members] Новитети околу суспензијата

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Sep 1 18:37:00 UTC 2008


> Денес го вратив домејнот. Ги обновив DNSите и сега чекаме.

Па кажи како го врати домејнот?

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list